Vyberte stránku

Dobry den chci se zeptat mam po transferu. 12den po transferů hcg 468 (+aplikace intralipidu) pak 14 den 1092 ..chci se zeptat zda aplikace intralipidu mohla embryí uškodit? Protože po te aplikace jsem přestala mít příznaky těhotenství.hezky den

Andrea

Dobrý den, paní Andreo,
nárůst hCG za 2 dny je dvojnásobný a odpovídá normálnímu vývoji. Do týdne si nechte zkontrolovat těhotenství na UZ.
Otázka podávání intralipidů by měla směřovat na imulologa, který Vám tuto léčbu doporučil. U nás v centru intralipidy nepodáváme.
S pozdravem a přáním hezkého dne
MUDr. Jakub Texl