Může orgasmus ženy způsobit potrat?
Dobrý den, může orgasmus ženy uškodit plodu v prvním trimestru? Mohou stahy dělohy způsobit odloučení embrya? Jsem v 10tt.
Může orgasmus ženy způsobit potrat? Číst více
Dobrý den, může orgasmus ženy uškodit plodu v prvním trimestru? Mohou stahy dělohy způsobit odloučení embrya? Jsem v 10tt.
Může orgasmus ženy způsobit potrat? Číst více
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o objasnění kvality embryí. Podstoupili jsme neúspěšně 1. IVF. Pátý den kultivace jsme měli 3 blastocysty pod monitorováním PrimoVision. Všechny tři kvality 1. U všech proveden asistovaný hatching. První bylo na videu naprosto v…
Vadí oválný tvar vajíčka? Číst více
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mají nějaký vliv barvy a peroxidy na vlasy když jsem 7 dnů po transferu embria. Děkuji za odpověď.
Barvy na vlasy a peroxid v začátku těhotenství, můžou ublížit? Číst více
Vážený pane doktore, prosím o Váš názor na další postup. Jsem po neúspěšném 1. IVF, které skončilo biochemickým těhotenstvím. zanedlouho se chystám na 2. IVF. Zda byste měl nějaké doporučení ke stimulaci nebo dalšímu postupu. Je mi 38 let, děti žádné nemám, partnerovi…
Nejlepší možný postup pro poslední IVF cyklus, co požadovat a co si hlídat? Číst více
Dobrý den, zajímalo by mne, zda-li může být inkompatibilita Rh faktoru u partnerů přičinou neúspěchů v početí? Případně kdo by toto podezření měl rozhodnout? (Imunolog, hematolog, gynekolog?) Děkuji a jsem s přáním pěkného dne,
Může být inkompatibilita Rh faktoru partnerů příčinou neúspěchu při početí? Číst více
Dobrý den. Jsem prvni den po KET a poměrně dost nepříjemně mě bolí hlava. Může se použít Paralen neublíži to nijak? Děkuji
Mohu užít Paralen po KET? Číst více
Dobrý den,prosím,proč doporučujete nativní cyklus? V mém centru mi silně doporučují stimulovaný Estrofemem. Jeden nativní cyklus s podporou Utrogestanu mi nevyšel. Endometrium jsem měla vždy pěkné. V centru tvrdí, že stimulace s Estrofemem je prýúspěšnější, na vašich…
Doporučujete nativní cyklus? Číst více
Dobry den, chtěla bych se zeptat, jestli by byl velky problem pokud bych zacala léky provera uzivat az na 17.den cyklu a ne na 16.? (Nevím, jestli mi stihnou na ten den přijít-měli by, ale nevěděli mi to zarucit). Také, pokud by to nebyl az taky problem, tak ci mam…
Mohu začít užívat Proveru až 17. den? Číst více
Dobrý den, Potřebuji poradit, mám pocit, že můj lékař v CAR v městské nemocnici není se mnou upřímný. Je mi 22, s manželem se snažíme o těhotenství 2 roky. Spermiogram naprosto v pořádku. Po nedávné laparoskopii, mi řekli, že mám neprůchodné vejcovody a že jediným…
Úhrada IVF pojišťovnou při oboustranné neprůchodnosti vejcovodů Číst více
Pan doktor, chcem sa spytat absolvujem prave 2ivf menopur 4 amp +orgalutran+ pregnyl posledny ultrazvuk iba 4 folikuly co moze byt iba 1 vajicko..ma vyznam robit punkciu alebo to stopnut. Pred rokom som mala diferline + menopur =7 vajicok a 3 blastocysty..je vobec…
Prosím o názor na stimulaci Číst více