Darování vajíček
Dobrý den. Četla jsem že doporučujete darování vajíček až rok po porodu. Je to závazné? Jsem 9tydnu po porodu a ráda bych se zaradila mezi darkyne. Vím ze administrativa a vyšetření trvají nějakou dobu. Jak to tedy je? Děkuji
Dobrý den. Četla jsem že doporučujete darování vajíček až rok po porodu. Je to závazné? Jsem 9tydnu po porodu a ráda bych se zaradila mezi darkyne. Vím ze administrativa a vyšetření trvají nějakou dobu. Jak to tedy je? Děkuji
Dobry den, rada by som vas poprosila o nazor. Mam 36 rokov, dlhy protokol, zacala som s diphereline od 16.9., co bol 24.den cyklu, potom od 27.9. fostimon 150 IU, potom 3.10 plus 75 IU menopur a od 4.10. 150 IU menopur. 13.10. bolo vykonane opu :12 folikulov, 11…
Jaká vyšetření mi doporučíte po neúspěšném KETu? Číst více
Dobrý den mám dotaz.je mi 38let. Mám podvazane vajecniky.uz 13let. Ale pred sterilizaci jsem porodila 2deti.Psychiatricka mi doporučila a napsala potvrzení na sterilizaci ze zdravotních důvodů. Na gynekologie nyní mi řekli že by to šlo umělé když teď bych chtěla dítě…
Kolik stojí umělé oplodnění? Číst více
Dobrý den. Chtěla bych se Vás,prosím, na něco zeptat. Příští týden budu podstupovat svůj třetí Ket. Jelikož mám problém s tikem na levém horním víčku,tak mi chce paní doktorka z očního nasadit B-komplex. Můžu ho,ale před plánovaným transferem užívat,aniž bych tím Ket…
Dobrý den, moc bych Vás chtěla poprosit o názor. Jaký mate nazor na neschopenku po ket? Práci mám fyzicky náročnou,tahám těžké věci. Tzn. přepravky s pivem a balení vod. Bohužel není mozne aby to na směně někdo dělal za mě. Je lepší v tom případě raději zůstat doma?…
Dobrý den, je mi 31 let a mám za sebou 2x zamlklý a 2x spontánní potrat hned v začátku těhotenství (žádné embryo nikdy nemělo srdeční akci). Mám za sebou řadu vyšetření (imunulogie, hormonální profil, genetika, trombofilní mutace atd., všechno v pořádku). Manžel má…
Co může být příčinou zamlklých těhotenství a potratů? Číst více
Dobrý den, je mi 30 let, snažíme se přes dva roky, jsem po dvou neúspěšných IVF – vždy bez ET. 1 u Apolináře – dlouhý protokol, Zoladex, Gonal 175,14 folikulů, 12 vajíček, 10 zralých, oplodněno 9, oplodnivost bez problému – půl icsi, půl přirozeně.. Už při dělení měly…
Příčina neúspěšného IVF a další postup Číst více
Dobrý den, je mi 43, mám tři větší děti (přirozeně pocate) a s novým partnerem se již téměř rok pokoušíme o miminko. Hormonální profil, včetně amh (1.86), stejně jako partneruv spermiogram jsou v pořádku. Jednou jsem podstoupila iui, bohužel neúspěšně. Nyní si máme…
Jaký je nejrozumnější postup pro otěhotnění, když má žena po čtyřicítce? Číst více
Dobrý den,ráda bych se zeptala.S manželem se snažíme již 2 roky o dítě.Je nám 35 let.Hodnoty hormonů mám E2 97,FHS 9,2,LH 9,8.AMH mi doktor nedělal.Mám PCO,manžel má normospermii.Máme za sebou 3x IUI.1xIVF s PICSI.Stimulace byla Puregonem 7 dní,2 x Orgalutran,Pregnyl…
Kdy máme jít na další IVF, když je nám 35 a mám PCO? Číst více
Dobrý den, je mi 30 a před týdnem jsem byla na diagnostické laparoskopii kvůli podezření na PCO, které se nepotvrdilo a taky kvůli průchodnosti vejcovodů. Výsledek laparoskopie ohledně průchodnosti mě ale vyvedl z míry. Verdikt zněl levý vejcovod v pořádku, pravý v…
Jak spolehlivý je test na průchodnost vejcovodu? Číst více