Neúspěšná IVF, co dál?
Dobrý den, pane doktore, prosím o posouzení mého stavu. Je mi 37 let (v 02/2017 už 38), jsem bezdětná, loňský rok jsme strávila na ivf programech, inseminace, […]
Neúspěšná IVF, co dál? Číst více
Dobrý den, pane doktore, prosím o posouzení mého stavu. Je mi 37 let (v 02/2017 už 38), jsem bezdětná, loňský rok jsme strávila na ivf programech, inseminace, […]
Neúspěšná IVF, co dál? Číst více
Dobrý deň, chcela by som poprosit o radu ohladom hodnoty FSH. Mam 30 rokov, a hodnotu FSH 13.1 iu/L (odber 2. deň cyklu). Laboratórium vykonavajúce meranie vyhodnotilo
Prosím o zhodnocení hormonálního profilu Číst více
Dobry den, chcela by som sa spytat, na uspesnost IVF , pri 1,5 normospermii. Fragmentacia spermii je 19%. Manžel ma zistenu marusenu integritu akrozomalneho proteinu. Defekt
Jaká je úspěšnost IVF při 1,5 % morfologicky normálních spermií? Číst více
Dobrý den pane doktore, začínám se stimulací. Dnes, 16. den cyklu jsem užila první Proveru a poté budu 23. cyklu pokračovat s injekcemi. Je možné během této léčby
Je možné během léčby IVF přirozeně otěhotnět? Číst více
Dobry vecer, prosim muzete mi poradit. Jsem 10. den po ket, tt mi rano vysel negativni, obcas me poboli podbrisek, (prsa jsou vetsi ale neboli, proste
Negativní test 10. den po transferu, mohu být ještě těhotná? Číst více
Dobrý den, prosím o radu, jelikož si připadám bezradná. V březnu 2016 jsem potratila ve 20+6 týdnu těhotenství. Do dneška mi nikdo neřekl příčinu, proč? Celé těhotenství bylo
Jaká vyšetření máme podstoupit před dalším transferem? Číst více
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Máme 3 zamrazené blastocysty a asi před měsícem jsem dostala první žlučníkový záchvat a na sonu našli 2 žlučníkové kameny cca 0,5 mm.
Operace žlučníku před KET Číst více
Dobrý den, dne 19.12.2016 jsem byla na embryotransferu (1. IVF, zavedeno jedno embryo). Dnes 2.1.2017 je to 14 dní a test pozitivní- může už proběhnout pohlavní styk? Děkuji
Pohlavní styk po embryotransferu Číst více
Dobry den, V březnu 2016 jsem podstoupila revizi dělohy(zamlklé těhotenství). Až po 9 měsicích jsem dostala prvni menstruaci,a to po několika injekcich po dvou měsících.Teď 2 týdny po prvni mestruaci mam uz
Bez menstruace po revizi Číst více
Dobrý den,21.12.jsem podstoupila laparotomii pro mimoděložní těhotenství(roh děložní).Otěhotněla jsem po KET.Kdy můžu postoupit stimulaci po operaci?Nemám již zamražená žádná embrya a 23.3. mi bude 39 let.Chtěla bych ještě
Mohu začít stimulaci po laparotomii? Číst více