Co znamená odborná zkratka LAVH+SAE bilat?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , co přesně znamená odborná zkratka výkonu LAVH+SAE bilat. Děkuji Jitka Dobrý den, paní Jitko, zkratka by měla být […]
Co znamená odborná zkratka LAVH+SAE bilat? Číst více
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , co přesně znamená odborná zkratka výkonu LAVH+SAE bilat. Děkuji Jitka Dobrý den, paní Jitko, zkratka by měla být […]
Co znamená odborná zkratka LAVH+SAE bilat? Číst více
Dobrý den, při hysterosalpingografii my zjistila neprůchodnost obou vejcovodů. Chci se zeptat jestli je nutné podstoupit jestě laparoskopii nebo mohu rovnou absolovat IVF. Děkuji. Marie
Neprůchodné vejcovody, mám podstoupit laparoskopii nebo rovnou absolvovat IVF? Číst více
Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat na KET v nativním cyklu. Od 14 dne beru utrogestan 2 večer, Ket mám naplánovaný na 20 dc, chtěla bych se zeptat, jestli se po transferu
Jaké léky mám brát po transferu? Číst více
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na režim po ET – vím, že doporučujete běžný režim bez omezení, ale znamená to, že pokud bych držela klidový režím – tzn. spíše
Dobrý den pane doktore, během posledních 4 let jsem 6x potratila. 5x se jedlalo o zamlké těhotenství s následnou revizí a 1x samovolný potrat bez revize. Vždy 6. – 7.
Genetická abnormalita u embryí a udržení těhotenství Číst více
Dobrý den, pane doktore, chtěl bych se vás zeptat, jestli je dostačující děložní sliznice v přirozeném cyklu 6,4 mm den po ovulaci – zda je takto nízká děložní
Může být nižší děložní sliznice příčinou potratů? Číst více
Dobry den, pane doktore, rada bych se zeptala na Vas nazor. V zari mi pri odberech zjstili nizke AMH 0,35 a vysoke FSH 25, ostatni hormony v norme. V listopadu jsem
Postup stimulace při předčasném ovariálním selhání Číst více
Dobrý den, prosím o Váš názor, momentálně jsem po odběru vajíček z druhého ivf a čekáme na genetické vyšetření embryí. Dlouhý protokolul, 6.12. aplikován Dipherelin depotní, pak 13 dnů stimulace Gonal+Luveris,
Je možné odložit KET až na 3. cyklus po odběru? Číst více
Dobrý den, jsem po druhém neúspěšném transferu embryí z darovaných oocytů (43 let). Oba transfery byla biochemická těhotenství. Zbývají mi dvě poslední embrya (blastocysty kvality A a B) na transfer.
Jak zvýšit šanci na úspěch? A mají smysl injekce Fraxiparinu „pro jistotu“? Číst více
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může onemocnění bakteriálního nebo virového původu ovlivnit kvalitu folikulu a s jakým časovým odstupem. Konkrétně teď v lednu jsem prodělala angínu
Otěhotnění po prodělané angíně Číst více