Proč se mi opět spustila laktace?
Dobry den pane doktore chtěla jsem se zeptat vim že se to tady nehodí, ale nevim cim to může být zpusobeno- v srpnu mi pan doktor zastavil laktaci […]
Proč se mi opět spustila laktace? Číst více
Dobry den pane doktore chtěla jsem se zeptat vim že se to tady nehodí, ale nevim cim to může být zpusobeno- v srpnu mi pan doktor zastavil laktaci […]
Proč se mi opět spustila laktace? Číst více
Dobrý den, prosím Vás o názor k připravovanému postupu mojí léčby. Mám za sebou 8 potratů vždy v 7-8tt. Veškerá vyšetření máme v pořádku. Jediné co je nevyhovující, tak je moje
Co je příčinou potratů? A jak dále postupovat? Číst více
Dobrý den, je mi téměř 49 let. Před rokem jsem vysadila hormonální antikoncepci. Zvažovala jsem jinou ochranu před početím, ale z důvodu obavy z narkózy jsem doposud
Je možné otěhotnění ve 49 letech? Potřebuji ještě antikoncepci? Číst více
Dobrý den, pane doktore. Potřebovala bych poradit. Je mi 34 let a zatím mám za sebou jedno nevydařené IVF. U prvního IVF mi byly dělaný testy na hormonálni profil,
Získá se více vajíček při stimulaci s navýšením Gonalu? Číst více
Dobrý den, chystám se na KET pětidenní blastocysty s PGS. Jedná se o 6.KET (předchozí byly vždy v nativním cyklu s Utrogestanem). Všechna vyšetření (genetika, imunologie v pořádku), ale těhotenství se stále nedaří. Nyní
Zhodnocení postupu před KET Číst více
Dobrý den, chtěla bych se zeptat podstoupila jsem operacní výkon a v lékařské zprávě bylo že mám Heterozygot pro mutaci A1298C v genu MTHFR. tak jsem se chtěla zeptat co
Může mutace genu MTHFR souviset s potratem? Číst více
Dobrý den, pane doktore Texle, obracím se na Vás, jelikož Vás považuji za největšího odborníka na neplodnost u nás. O miminko jsme se snažili řadu let a když se nakonec podařilo, ukázalo se, že Vy
Mám se rozhodnout pro amniocentézu? Číst více
Dobrý deň chcela by som spýtat či je dobré rozmraziť a znovu zmrazit embrio.Mala som zamrazené dve embria spolu a pri KETE som si nechala vložit len jedno
Opakované zamrazení embrya Číst více
Dobrý den, mám otázku, jsem 5 den po transferu embrya a od včera mam pocit vnitřního chvění,ale není to nervozitou. Snažím se být v klidu.Dnes jsem si měřila krevní tlak
Vyšší krevní tlak po embryotransferu Číst více
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik u vás stojí jeden cyklus ivf? Četla jsem že 3 zakladni cykly za život jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. Jsem u revírni zdravotní pojišťovny.
Kolik stojí jeden cyklus IVF? Číst více