Pomůže mi cyklus s minimální stimulací?
Dobry den. Chtela bych se zeptat na Vas nazor. Je mi 39 let. Mam fsh 14,8. Manzel 36 vse ok spermiogram v poradku. 1x IUI nepodarene. Nasledovalo IVF. […]
Pomůže mi cyklus s minimální stimulací? Číst více
Dobry den. Chtela bych se zeptat na Vas nazor. Je mi 39 let. Mam fsh 14,8. Manzel 36 vse ok spermiogram v poradku. 1x IUI nepodarene. Nasledovalo IVF. […]
Pomůže mi cyklus s minimální stimulací? Číst více
Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o radu a znát Váš názor na navrženou volbu protokolu při plánovaném druhém IVF cyklu. Při první IVF jsem byla
Je vyšší procento OHSS u dlouhého protokolu nebo stejné jako u krátkého? Číst více
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká je asi pravděpodobnost zisku vajíček,pokud je 12 DC na UZ velikost folikulů 2 x 25 mm, 18 mm, 2 x 16 mm, 14 mm, 2 x
Dá se odhadnout počet vajíček, které budou získány po stimulaci? Číst více
Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, když jsem v začátku těhotenství může mít vliv barvení vlasů třeba melír? Děkuju Emma Dobrý den, paní Emmo, od mnoha
Barvení vlasů na začátku těhotenství Číst více
Dobrý den pane primáři, obracím se na Vás s dotazem. Je mi 41 a půl a mám půlroční miminko po IVF, je to naše první dítě a chtěli bychom ještě jedno. Vkládali
Doporučili byste mi ve 41 letech IVF nebo se máme pokoušet o početí přirozeně? Číst více
Dobrý den, ráda bych se zeptala na kolik IVF cyklů pojišťovna přispívá? Pokud to dobře chápu tak na 3 kompletní cykly – stimulace léky, odběr vajíček a transfer jednoho
Na kolik IVF cyklů přispívá pojišťovna? Číst více
Dobry den pane doktore, jsem v 10+1 po ket v rizenym cyklu s estrofemem, k nemu pak gynprodyl..v 8 tydnu jsem zacala snizovat davky estrofemu a v 9tydnu jsem vysadila uplne podle
Kdy můžu vysadit Estrofem? Číst více
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně IVF. Já čerstvě 34 let, manžel 31, syn 8 let, počatý přirozeně. Před rokem jsem prodělala 2 mimoděložní těhotenství během
Je možné naše zbylé zamrazené 4 blastocysty vyšetřit metodou PGS a PGD? Číst více
Dobrý den pane doktore, je mi 28 a po 9 letech jsem vysadila HA z důvodu otěhotnění. První menses po vysazení byla v termínu, ale pak jsem téměř rok menses
Jaký je správný postup při syndromu PCO? Číst více
Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat kdybych chtěla podstoupit IVF, jestli budeme muset zase podstoupit znovu spermio manželovi vyšla teratospermie bylo dělané v 2012 a genetiku dělana
Která vyšetření před IVF se musejí po delším čase znova opakovat, která ne? Číst více